İnternete Zam Geldi! İnternet Hizmetleri Bakın Ne Kadar Oldu?

0

İnternet kullanım ücretlerine zam geldi. İnternet hizmetlerine yüzde 65 oranında zam yapıldı. İşte en güncel internet fiyatları…

 

İnternet sağlayıcılarından TurkNet abonelik fiyatlarına zam yaptı. TurkNet paket ücretlerine yüzde 65 oranında zam yaptığını duyurdu. TurkNet kendi altyapısı olan Giga Fiber fiyatı 139,90 liradan 229,90 liraya yükseldi. TurkNet ADSL, VDSL fiyatı ise 249,90 TL olarak güncellendi.

 

TurkNet Giga Fiber 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme olanağı ve yükleme hızı hizmeti sunuyor. Diğer yandan TurkNet mevcutta olan kullanıcılarına kampanya imkanları sunmasıyla dikkat çekse de yeni kullanıcılarına zamlı fiyatları sunmaya hazırlanıyor. TurkNet eski kullanıcılarına zamlı fiyatları ise Haziran 2023’te yansıtmaya başlayacak. Böylelikle 6 ay boyunca mevcuttaki abonelerine sabit fiyat uygulayacakken yeni abonelerine ise fiyat değişikliğini yansıtmış olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir