Şahmaran Dizisindeki Yılanla Serenay Sarıkaya'nın Sahnesi Büyük Ses Getirdi!

0

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Şahmaran dizisi yayınlandıktan hemen sonra sosyal medyanın gündemine girdi. Dizilerde sıklıkla iç çamaşırıyla karşımıza çıkan Sarıkaya’nın orgazm sahnesi de olay oldu.

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile Şahmaran programda. Netflix dizisi Şahmaran daha başlamadan bazı cesur sahneleriyle dikkat çekti. Dizi yayınlandığında Sarıkaya’nın iç çamaşırı gündem olmuştu.

Dizinin 8 bölümlük ilk sezonunun yayınlanmasının ardından Serenay Sarıkaya’nın orgazm dolu sahnesi de çok konuşulmuştu.

ŞAHMARAN ŞAHSU’DAN CESUR SAHNELER

Uyuma sahnesiyle başlayan üçüncü bölümde Şahmaran’ın Şahsu’nun yatağına yılan girdi. Yılanla adeta cinsel ilişkiye giren Serenay Sarıkaya’nın tatmin olduğu sahneler sosyal medyanın gündemine oturdu.

İzleyicilerin bir kısmı bu sahneleri gereksiz bulurken, bir kısmı da güzel oyuncunun oyunculuğunu başarılı buldu.

ŞAHMARAN TEMASI

Yıllar önce annesini terk eden dedesiyle yüzleşmeye karar veren Şahsu ile başlayan Şahmaran, kendisini sıra dışı ve gizemli bir topluluğun içinde bulur.

Şahsu, odak noktası olduğu Şahmeran kehanetinden ve onu bekleyen aşktan habersizdir. Ancak sadece iki kişinin değil, iki ırkın da kaderi bu aşka bağlıdır. insanlar ve yılanlar…

Şahsu (Serenay Sarıkaya) annesini kaybettikten sonra dedesiyle yüzleşmek için Adana’ya gider ancak kendisini Mar adlı sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Mar ırkı, Şahmaran efsanesine inanır ve seçilen kızın Şahsu olduğuna inanır.

Onun gelişiyle birlikte tarihsel kehanetin gerçekleşmesini bekliyorlar. Hiçbir şey bilmeyen Şahsu, Mar halkının lideri Maran ile arasındaki çekime karşı koyamaz ve ona aşık olur.

Şahsu, kendisini bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir