İbrahim Tatlıses'in Kızı Annesine Çok Benziyor!

0

İbrahim Tatlıses’in kızı olarak bilinen Melek Zübeyde, ekranlarda çok gözükmemekte. Kendisini en son Dilan Çıtak’ın düğününde gördük. Dolayısıyla güncel gelişmeler de gözler önüne serildi. Son olarak bizleri neler bekliyor? İbrahim Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde hakkında çarpıcı detay ortaya çıktı.

Perihan Savaş’ı Andırıyor

Melek Zübeyde ve Perihan Savaş arasındaki benzerlik dikkat çekti. Anne kızın bu kadar benzemesi sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan merak edilen detaylara dair bilgi de verildi. Güncel gelişmelerle beraber ikilinin benzerliği bir süre daha konuşulacak gibi duruyor. 

Babasına da Çok Benziyor

Baba İbrahim Tatlıses’e olan benzerliği ile de adından söz ettirmekte. Normalde kendisini çok fazla ekranlarda göremiyoruz. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte herkes şaşkınlıkla bakıyor. Genç ismin ileri zamanlarda daha fazla ekranda gözükeceği günler gelecek mi bilinmemekte. Ancak şu an için eğitimine odaklandığı belirtilmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir