Yalı Çapkını'nda Seyran'ın Planı Ortaya Çıktı! Korhan Ailesi Çıldıracak!

0

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya Seyran evden kurtulabilmek için nasıl bir adım atacak? Ferit ile birlikte yaşamak istemeyen Seyran, evden ayrılmanın yollarını tek tek araştırıyor. Öte yandan Suna’nın kardeşi için yaptığı bir hamle de büyük ses getirmişti. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Söz konusu diziye ilişkin merak edilenleri tek tek aktaracağız.

Seyran Plan mı Yapacak?

Seyran’ın yeni planı ortaya çıkıyor ve izleyiciler adeta şok olacak. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri bekleyenleri sizler ile paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran Yalı Çapkını dizisindeki son durumu da açıklayacağız. Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisinde bizleri neler bekliyor?

Yalı Çapkını 4. Bölüm Özeti

“Ferit’in hem yeni işyerine alışma çabaları hem de Seyran’la atışmaları sürer. İstanbul’a gelen Kazım, ilk olarak Halis Ağa’yı ziyarete gelir. 
Zaman geçtikçe Korhan ailesinin alışkanlıklarını öğrenen Seyran ise, İfakat ve Orhan’ın arasında olanlara istemeden şahit olur. Asuman’ın ameliyatı başta Fuat olmak üzere Korhanlar’ı Asuman’a destek vermek için bir araya getirir. Seyran, hiç beklemediği bir anda bir sürprizle karşılaşır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir