Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Sahneler Gündem Oldu! İzleyiciler de Anlam Veremedi!

0

Show TV’de fragmanı yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki detaylar bir anda gündem oldu. Kimse bunları beklemiyordu. Öyle ki türbanlı kadın ile başı açık kadın arasında yaşanan tartışma izleyicilerin tepkisini çekti. Sosyal medyada dizi ile ilgili tartışmalar şimdiden alev aldı. Öte yandan güncel gelişmeler ışığında bizleri neler bekliyor?

Dizi Şimdiden Tepki Çekti

Kızılcık Şerbeti dizisinin şimdiden tepki çektiği ve daha çok konuşulacağı düşünülüyor. Dizideki bazı sahneler ve dahası ortaya çıktı. Peki ya Show TV dizisinin konusu nedir ve dizide kimler oynayacak?

Dizinin Oyuncuları

Kızılcık Şerbeti dizisinde önemli isimler yer alıyor. Güncel bilgiler esasında sizlere bilinmeyenleri aktarıyoruz. Dizide Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar oynayacak. Dolayısıyla ilk bölümü ile harikalar yaratması beklenen dizi, şimdiden tepkilerin odağı haline gelmişe benziyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir