Herkesin Beklediği Yakışıklı Oyuncu Keremcem 2023 Dizi Müjdesini Verdi!

0

Keremcam hayranlarını 2023 senesinde şaşırtmaya geliyor! Keremcam yeni bir dizide hayranlarına büyük bir heyecan yaşatacak! Keremcam şimdi hangi dizide yer alacak? Keremcam’ın rol alacağı dizi duyanları bir hayli şaşırttı! Keremcam hayranlarına ATV ekranlarında yer alacağını açıkladı!

Yaz dönemlerinde ATV ekranlarında yer alan ve büyük ilgi görmüş Gül Masalı dizisine sonradan katılmış Keremcem, hikayede Adnan Fuat karakteriyle yer alarak hayranlarını çok şaşırtmıştı. Son dönemlerde müzik faaliyetleriyle de dikkatleri bir hayli üstüne çekmiş oyuncunun 2023 senesi için de bir dizi projesinde yer alacak olması hayranları  tatmin etti.

Keremcam Tekrardan ATV Ekranlarında!

Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni dizi projesinden gelmiş teklifi kabul etmiş Keremcem, çok farklı bir hikayenin başrol erkek oyuncusu haline geldi. Yeni dizide Merih Öztürk’le partnerlik yapacak ünlü oyuncu, yine ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor.

Merih Öztürk, Balkan Ninnisi dizisiyle büyük çıkış sağladı ve bu projenin final kararının ardından da çeşitli teklifler aldı. Öztürk, senaryosunu çok beğendiğini Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli dizisinin sıra dışı bir proje olmasının da etkisi ile rolü kabul etti.

Keremcem ve Merih Öztürk ikilisinin uyumu ile setteki enerjisi de büyük merak konusu oldu. İnsanların kendinden pek çok parça bulacak olduğu bu hikayede yer alacak olan ikili, özgün bir senaryoyla dizi takipçilerini fazlası ile etkileyecek gibi duruyor.

2005 senesinden bu zamana sektörde yer almış Keremcem, geniş bir hayran kitlesine hitap etmekte ve sosyal medya da büyük destek görmekte. Bu durumun da etkisiyle 2023 senesinde ünlü oyuncunun hayranları Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni bir diziyi hayli konuşacak gibi duruyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir