TRT1 Hayretler İçinde Kaldı! Barbaros Hayreddin Dizisi İstenileni Vermedi!

0

Barbaros Hayreddin dizisinde büyük gelişmeler yaşanıyor! Dizinin reytingleri TRT1’i tatmin etmedi! Dizinin reytingleri neden bu kadar düşük kaldı? Barbaros Hayrettin dizisinin yeni bölümünde nasıl bir fikre varılacak? TRT1 bu durumdan çok büyük hüsran yaşadı!

Yalı Çapkını gibi sezonun en başarılı dizisinin yanında, iyi çıkış yapmış Kızılcık Şerbeti’nin de yayınlanmış olduğu 23 Aralık Cuma akşamında Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk bölümü seyirciler ile buluşmuştu. Reytingler büyük merak konusu olmuştu. Fakat tüm seyirci gruplarında da ortalamanın altında gerçekleşmiş oranlarla TRT1 büyük hüsrana uğradı.

TRT1’i Hüsrana Uğratan Reyting!

Dizi AB grubunda sekizincilik elde etmişken, tüm kişilerde on üçüncülük ile ABC1’de ise on ikincilik elde etmişti. Barbaros Hayreddin dizisi bilinmiş olduğu gibi geçen sezon ciddi paralar harcayarak çok büyük iddialar ortaya koymuş Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin devamı niteliğinde oldu.

Tolgahan Sayışman’ın iki sene aradan sonra tekrardan sahnelere dönmesinde de büyük katkısı olan Barbaros Hayreddin dizisinin ilk bölümü reytinglerinin beklentilerin altında gerçekleşmesi büyük hayal kırıklığı olarak duruyor.

TRT1’in dünyaya nam salmış Türk denizci Barbaros Hayreddin’in hikayesiyle milyonları ekran başına çekmiş projesinde ikinci denemenin de ilk bölüm reytinglerine bakacak olursak pek başarılı olmadığı ön görülüyor.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan ikinci bölüm reytingleriyle daha net bir fikre varılacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir