Yalı Çapkını Dizisi Bilinmeyen Nedenden Dolayı Final Kararı Aldı!

0

Yalı çapkını dizisi izleyici tarafından heyecanla izleniyor. Cuma günleri oynayan dizinin finalinde Seyran karakteri, kendini başka bir kadınla aldatan Ferit’i bırakıp gideceği göz önüne seriliyor. Sonra Ferit’in kötü günleri başlayacak. İşini kaybeden Ferit’in İntihar ederek hayatına son vereceği duyumu konuşuluyor.

Bazı söylemlere göre, dizinin oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi konusu ve güçlü kadrosu ile herkesin dikkatini üstüne çekiyor. Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden alınan dizinin oyuncu karakterleri arasında birbirinden iyi isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını Dizisinin Nasıl Sonlanacağı Sızdırıldı!

Dizinin sonu izleyiciler tarafından çok merak edilmişti. Evlenmek zorunda bırakılan Ferit ve Seyran’ın hayatının anlatıldığı dizide dönen olaylar da izleyicinin heyecanını artırdı. Burhan Cahit’in kitabından alınan dizin nasıl biteceği izleyici tarafından merak edilirken, Yalı Çapkını’nın sonu ortaya çıktı. Ferit karakterinin, Para durumu iyi, çekici, öz güveni yerinde ama gerçek aşka inanmayan bir adamdır. Seyran ile evlendiği ama ilk zamanlarda ona sevgi duymayan karakterimiz, Seyranı sevmeye başlamıştır buda karakterimizin hayatını değiştirecektir.

 

Seyran İle Ferit Ayrılacak Mı?

Bütün bunlara rağmen bütün yıl boyunca bir başına kalan Seyran, kendisini aldatan Ferit karakterini bırakıp gidecektir. Bunun ardından Ferit’in psikolojisi çökmeye başlayacaktır. İşini kaybeden Ferit karakterinin kendi yaşamına son vereceği söyleniyor

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir