Haluk Levent İsyan Etti! Twitter CEO'su Elon Musk'a Demediğini Bırakmadı!

0

Haluk Levent, Elon Musk’a dönüp, ” sizinle birlikte Papaz olacağız. Levent, “Beğenilerin sizi kandırmasına izin vermeyin, yemin ederim ben değilim, Elon Musk”dedi.Haluk Levent, mizahi bir dille isyan etti ve Facebook hesabında bilgisi olmadan Beğenilerin yapıldığını söyledi.

“SENİNLE PAPAZ OLACAĞIZ”

Twitter’ın sahibi Elon Musk’a seslenen Levent şu kelimeleri kullandı:

“Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi tweetler görüyorum. 1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi. Hadi politik tweet bir yana ‘Seren Serengil, Bircan Bali ile kavga etti’ tweetini niye beğeneyim ya? Bak Elon! Seninle papaz olacağız bu gidişle.”

“TWITTER BENİM YERİME BEĞENMEKTEN BIKMADI”

Hızını alamayan Haluk Levent, Twitter profilinde de açıklama yapan Haluk Levent

Ünlü sanatçı, “Beğenilere aldanmayın yemin ederim ben değil Elon Musk beğeniyor. Ben silmekten bıktım Twitter benim yerime beğenmekten bıkmadı” notuyla takipçilerine konuyu açıkladı.

Haluk Levent Şöyle Dedi

Haluk Levent gözlüklerini takarak Türk bilim adamlarının geliştirdiği sanal çevre yazılımı ‘Yakaza’ dünyasına adım attı. Seyirci ve sanatçı aynı anda sanal ortamda yerini aldı. Haluk Levent konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı, “Dünya değişiyor, az önce gördüğünüz gözlük ile dünyanın herhangi bir yerindeki arkadaşım benim konserime gelebiliyor, evinden konserimi izleyip isterlerse vokal yapabiliyorlar. Sadece bu değil mesela diş ağrınız var ise gözlük sayesinde doktorla görüşebiliyorsunuz. Yani kısaca anlatmam gerekirse ‘Yakaza’ aleminde dilediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz. Türk bilim insanlarının geliştirdiği bu proje ile dünyada bir adım öndeyiz. Ben çok gurur duydum.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir