Uzun Zamandır Ekranlarda Görülmeyen Wilma Elles'ten Mutluluk Haberi Geldi!

0

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırmış olduğu Caroline karakteri ile adını bir hayli duyurmuş olan Wilma Elles’ten dan sevindiren haber erken geldi. Wilma Elles, kısa süredir birlikte olmuş olduğu Avukat Mehmet Şah Çelikle beraber nikah masasında yer aldı. İzmir’de gerçekleşmiş olan 20 kişilik törende Elles’in Arif Kerem Göğüşle beraber yapmış olduğu evlilikten dünyaya gelmiş olan çocukları da bu törene katılmıştı.

Wilam Elles ile Avukat Mehmet Şah Çelik Evlendi!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırmış olduğu “Caroline” karakteri ile hafızlara gelen 36 yaşındaki güzel oyuncu Wilma Elles kısa süredir beraber olmuş olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik’le resmi olarak evlendi.

2014 senesinde nikah masasına oturan Arif Kerem Göğüşle 2019 senesinde boşanmış ve bu evliliğinden kalan iki çocuğu Milat Göğüş ve Melodi Göğüş isimli çocuğu bulunan oyuncu Wilma Elles ile tekrardan nikah masasında kalem aldı.

20 KİŞİLİK NİKAH TÖRENİ!

Erkan Petek Kaya ile Ayça Bingöl’le başrolü paylaştığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde canlandırmış olduğu Caroline karakteri ile hafızalara gelen güzel oyuncu hayatını Mehmet Şah Çelik’le bir araya getirdi. İzmir’de gerçekleşmiş 20 kişilik bu törende Elles’in çocukları da yer aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir