2 Ünlü Oyuncu Veda Etti! Survivor 2023 Yarışmasında Yaprak Dökümü Başladı!

0

Survivor 2023’te beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Survivor’ın iddialı yarışmacılarından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmadan ayrılma kararı aldı. Seçkin Piriler, “Bu kadar zor olmasını beklemiyordum” dedi. Acun Ilıcalı, “Bu şimdiye kadarki en zor Survivor olacak” diyerek 1-2 yarışmacının daha yarışmadan ayrılabileceğini söyledi.

Survivor 2023’te Ümit Erdim’in elenmesinin ardından 2 ünlü isim daha vedalaştı. Acun Ilıcalı, Survivors Island Council’de yaptığı konuşmada Berdan Mardini ve Seçkin Piriler hakkındaki kararı açıkladı.

BERDAN MARDİNİ’YE NE OLDU

Survivor’da sağlık sorunları nedeniyle bir süre maçlardan uzak kalan Berdan Mardini, yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı, “Sevgili Berdan Mardini bugünden itibaren Survivor’a devam edemeyecek. Bize bu koşullara o kadar fazla güvenmediğini ve devam etme şansı olmadığını söyledi. Yarın sana gelecek ve veda edecek.”

“BU KADAR ZOR OLACAĞINI BEKLEMEDİM”

Survivor’dan ayrılan diğer isim ise Seçkin Piriler oldu.

Survivor Seçkin, ada koşullarının kendisi için çok ağır olduğunu ve devam etmek istemediğini açıkladı. Seçkin Piriler, “Bu kadar zor olmasını beklemiyordum. Başaramayacağım yerde kalmak istemiyorum.”

“EN ZOR SURVIVOR”

Acun Ilıcalı ise bu yılki Survivor’ın gelmiş geçmiş en zorlu Survivor olduğunu belirterek, “Önümüzdeki hafta takımlara son yedekler gelecek ve kadrolar tam oluşacak. Belki 1-2 yarışmacı daha gidecek.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir