Hadise'nin Doğum Günü Pastasının Fiyatı Açıklandı! Bir Pasta Bu Kadar Eder mi?

0

Hadise’den gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti. Güncel detaylarla birlikte neler biliyoruz? Ünlü isim, öyle ifadelere yer verdi ki duyanlar şok üstüne şok yaşıyor. Son zamanlara damgasını vuran Hadise, şaşırtıcı ifadelere yer vermişti. Ünlü ismin Mehmet Dinçerler ile olan evliliği geçtiğimiz ay sona ermişti. 5 aylık evlilikten sonra kendisinin doğum günü için hazırlattığı pasta dikkatleri üzerine çekti. Zira pastanın fiyatını duyunca sizler de şok olacaksınız.

Hadise’nin Pastası Ne Kadar?

Hadise’nin pasta için ne kadar ödeme yapacağı dikkat çekmekteydi. Dolayısıyla ünlü ismin pastasına dair mekandan gelen fiyat bilgisi şok etti. Pasta için 15 bin TL ödendiği ortaya çıktı. Sosyal medyada tartışma konusu olan bu fiyatla birlikte takipçilerinin şaşkınlıkları devam ediyor.

Arkadaşlarıyla Kutladı!

 37 yaşına giren Hadise, doğum gününü arkadaşlarıyla birlikte kutlayarak dikkat çekti. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili neler bildiğimiz de yanıt buluyor. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü isim, farkını yine ortaya koymakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir