Asgari Ücret, Emekli ve Memur Ne Kadar Zam Yapılacak? İlk Rakamlar Geldi!

0

Asgari ücretlilerle birlikte emekli ve memurların alacağı maaş zammı merak ediliyor. Dolayısıyla bu bağlamda çeşitli detaylar da yanıt bulmakta. Bizleri bekleyen güncel gelişmelerle birlikte bazı ifadelere yer verildi. Peki ya bizleri hangi detaylar beklemekte? Yüzde kaçlık zam yapılacağı merak ediliyor.

Yüzde Kaç Zam Yapılacak?

Bu noktada enflasyonun baz alınacağı belirtiliyor. Öte yandan bizleri hangi detaylar beklemekte sizlerle paylaşacağız. Emekli ve memur maaşlarının belirli oranlarda artıp artmayacağı konuşuluyordu. Ancak gelinen noktada bizleri hangi gelişmeler bekliyor sizlere ileteceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama Gelmişti!

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da bir açıklama gelmişti ve bu açıklamada

“Asgari ücret, memur ve emekli maaşına kadar tüm kısımların gelirlerini ciddi şekilde yılbaşından itibaren tekrar yükselterek enflasyonun refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız.” sözlerine yer vermişti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir