Çukur Dizisi İçin Düğmeye Basıldı mı? Çukur'un Yapımcısından Gelen Açıklama Heyecanlandırdı!

0

Çukur dizisinin yeniden çekilebileceğine yönelik ifadeler gündemde bomba etkisi yarattı. Çukur’u yakından takip etmekte olan pek çok kişi, dizinin yeniden çekilip çekilmeyeceğini araştırıyor. Öte yandan gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka neler beklemekte? Show TV dizisi Çukur’la ilgili bilinmeyenleri aktarıyoruz.

Çukur Yeniden Çekilecek mi?

Bu noktada Sina Koloğlu’nun yazısı gerçeklere ışık tuttu. Çukur yapımcı şirketinden gelen açıklama doğrultusunda çeşitli ifadelere yer verildi. Dizinin yeniden çekilip çekilmeyeceği soruluyordu. Bu noktada yapılan açıklamada “Dizi tarihimizin ‘kült’ tabir edilebilecek dizilerinden biri Çukur. Bir haber, sevenlerinin hayli heyecana getirdi. ‘Dijital platformda aynı ekip ile çekilecek’ haberi. ‘Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için dijital platformlarla görüşmeler başladı’ diye yazıldı. Ay Yapım patronu Kerem Çatay’a sordum. ‘Yazmışlar, ben de okudum. ‘Çukur’ için hiçbir planımız yok’ dedi. Senarist Gökhan Horzum da ‘Dijital meselesinin doğru olmadığını’ söyledi.” ifadesiyle birlikte herkes şok üstüne şok yaşadı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir