Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh Yeni Dizisiyle Güldür Güldür Geliyor!

0

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da “Mesut Komiseri” rolünü 16 sezon boyunca oynayan Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu. Detaylar burada…

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine 16 sezon hayat veren Şevket Çoruh, diziden ayrılınca hayranlarını kızdırdı. Diziden ayrıldığından beri teklifler sunan Şevket Çoruh, Tetikçi dizisi ile ekran karşısına geçecek.

Arka Sokaklar dizisindeki “Mesut Komiser” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şevket Çoruh, bu sezon projeden ayrıldı. 60 gün çekim yapılmayan diziden ayrıldıktan sonra diziye dönmesi konusunda ısrar edilmesine rağmen dinlenmek istediğini söyleyen oyuncuya teklifler yağdı.

Çoruh, FOX için 03 Medya ve Same Films “Tetikçi” dizisiyle sözleşme imzaladı.

SEVDİĞİMİZ İSİM KAMERA KARŞISINDA DURACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre başarılı oyuncu dizide İskender karakterine hayat verecek. Çoruh, dizide Timuçin Esen ile kamera karşısına geçecek. Esen şimdiden merak uyandıran dizide Korkmaz rolünü oynayacak. Efsanevi dizi Çukur’un yazarı Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri Bodrum’da yapılacak.

Genco Özak da dizinin ana kadrosunda rol alıyor. Özak, dizide Metin rolünü oynayacak. Çöp Adam’dan ayrılan Yağız Alp Akaydın, Tetikçi’yi yönetmesi için görüşülüyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir