Güldür Güldür Eski Oyuncusu Onur Buldu Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Projesini Açıkladı!

0

Güldür Güldür Show’un eski oyuncularından olan Onur Buldu, zamanında çok önemli skeçlerde rol almış ve herkesi güldürmüştü. Şimdi ise sinema ve dijital içerik platformundaki projeleri ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin yer alacağı filmle ilgili bazı ifadelere yer verildi. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin beklediğinden söz edeceğiz. Bu noktada büyük bir bilinmezliğin hakim olduğunu belirtelim.

Kim Bu Aile Filmi Geliyor!

Başrollerinde Onur Buldu ile birlikte Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Bestemsu Özdemir ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı filme ilişkin büyük bekleyiş sürüyor. Kadrodaki önemli isimlerden de anladığımız üzere pek çok kişinin heyecanlı bir şekilde filmi izleyeceği söylenebilir.

Onur Buldu’dan Açıklama Geldi

Onur Buldu’dan gelen açıklamada filme dair güzel ifadeler kullanıldı: “Filmin tatlı dolandırıcısı Ali’yi oynuyorum. Bu aileyi bir araya getiren benim karakterim. Bir mafya takibi sırasında başarısız bir operasyon sonucu açığa alınan iki polisin ailesini oluşturmakla yükümlüyüm. Ondan sonra hikayeler başlıyor zaten. Çok eğlenerek uyum içinde çalıştığımız büyük bir prodüksiyon oldu, sinemada izlemeye değecek bir film. Umuyorum seyircimiz de sevecektir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir