Kanalar Dizilere Tek Tek Final Yaptırıyor! Final Yapan Diziler Yerine Başka Diziler Gelecek mi?

0

Dizilerin final yapacak olmasına ilişkin izleyiciler artık isyan etme noktasına kadar geldi. Öyle ki sevilen yapımlar hakkında neler biliyoruz? Çünkü aniden final yapacak olmaları beklenmiyordu. Kanalların aldığı karar doğrultusunda izleyiciler de tepkilerini ortaya koymaya hazırlanıyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımların bir kısmı eleştirel nitelikte. İşte final yapacak dizilerle ilgili bilinmeyenler haberimizde yerini alacak.

Hangi Diziler Final Yapacak?

Final yapacak dizilerin ilk başında Fox TV yapımı Kusursuz Kiracı gelmekte. Dolayısıyla bu dizinin en kısa sürede yayın hayatına veda edeceği belirtildi. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrolde oynadığı yapım, ilk hafta heyecanla karşılanmıştı. Daha sonra düşük reytinglerden ötürü kanal hızlı davrandı ve dizinin biletini kesti.

TRT 1 dizisi Mükemmel Eşleşme ise final yapacak bir başka dizi olarak yerini aldı. Normalde dizinin daha fazla yayın hayatında kalması beklenirdi ancak kanal daha fazla beklemek istemedi ve final konusunda anlaşma sağladı.

Son olarak final yapacak dizinin ise Kanal D yapımı Seversin olduğu öğrenildi. Dizinin ekranlara vedası ile birlikte çeşitli gelişmeler aktarıldı. Dolayısıyla diziye dair neler biliyoruz tek tek yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir