Duy Beni Dizisi Yine Beklentilerin Altında! Bu Reytinglerden Sonra Final Yapabilir!

0

Duy Beni dizisiyle ilgili merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki güncel detaylar ışığında dizi hakkında neler bilmekteyiz? Dizinin son reytingleri de ortaya çıktı. Star TV’deki yapıma dair son gelişme ortaya çıktı. Dizinin final yapacak olması büyük ses getirecek. Bu konuda resmi açıklama geldi mi?

Dizi Final Yapacak mı?

Duy Beni dizisinin final yapacağına dair resmi açıklama henüz gelmiş değil. Dolayısıyla bu noktada büyük bekleyişin sürdüğü belirtiliyor. Peki ya sevilen yapımla ilgili bizleri neler beklemekte? Star TV dizisindeki son durum ortaya çıkacak. Kanaldan açıklama gelmese de final kararının izlerinin henüz ortaya çıkmadığını biliyoruz.

Gün Değişikliğine Gidilebilir

Öte yandan Star TV’nin diziye final yaptırmak yerine gün değişikliğine gidebileceği vurgulandı. Dolayısıyla beklentiler henüz karşılanmasa da dizi için umutlu olunduğu belirtiliyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin bekleyeceği yanıtlanacak. Sevilen dizi ile ilgili farklı bir karar alınır ise paylaşacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir