Gül Masalı Finale Doğru Adım Attı! Dizi 16. Bölümle Sona Erdi!

0

Gül Masalı’ndan gelen haber herkesi üzdü. İzleyicilerin yakından takip ettiği dizide büyük son yaşandı. Öyle ki dizinin final yaptığı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. ATV dizisinin final yapmasındaki nedeni de iletiyoruz.

Gül Masalı Neden Bitti?

Gül Masalı dizisi son zamanlarda reytinglerde beklentileri karşılamıyordu. Bu nedenle dizinin final yapmasına karar verildi. ATV dizisi sona erince ise çeşitli sorular da yanıt buldu. Buna göre dizideki son durumla beraber neler biliyoruz açıklayacağız. Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın başrolde oynadığı dizi son defa ekrana geldi.

Yerine Başka Dizi Gelecek

ATV, Gül Masalı’na final yaptırdıktan sonra farklı bir diziye yayın fırsatı verecek. Dolayısıyla güncel bilgilerle beraber bizleri neler bekliyor sizlere açıklayacağız. Yeni gelen proje ile ilgili şimdiden önemli iddialar ortaya atılmış vaziyette. En kısa sürede dizinin oyuncu kadrosu, ismi ve yayın tarihinden söz edilecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir