Baba Dizisi Reytinglere ve Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu!

0

Baba dizisinin reytinglerdeki yükselişi büyük dikkat çekti. Saruhanlı karakterleri yakından takip ediliyor. Emin Saruhanlı’nın evine dönmesinden tutun da çeşitli gelişmeler de yanıt buldu. Sosyal medyada ilgi ile karşılanan diziye ilişkin çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel detaylar ışığında bizleri başka neler beklemekte?

Reytingleri Yükseliyor

Baba dizisinin son bölümü çok sevildi. Öyle ki yeni bölüm fragmanı da iple çekiliyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Bu noktada bizleri nelerin beklediği ise tek tek ortaya çıkmakta. Saruhanlı ailesindeki son duruma ilişkin bilgi vermeye devam edeceğiz. Show TV resmi internet sitesinden gelen açıklamada ise sosyal medyanın gücüne vurgu yapıldı ve dikkat çekti.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

“‘Baba’ 19. bölümüyle ABC1 20+’da 4.38 izlenme oranı (rating), 11.74 izlenme payı (share), AB’de 3.55 izlenme oranı (rating), 10.83 izlenme payı (share), TOTAL’de 3.51 izlenme oranı (rating) 10.05 izlenme payı (share) elde etti. #Baba etiketi Twitter Türkiye’de 2 saat 10 dakika, bölüm etiketi #hoşgeldin ise 1 saat 15 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Usta oyuncu Haluk Bilginer izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı ve sosyal medyaya damgasını vurdu.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir