Gönül Dağı Dizisinde Resmen Ayrılık Depremi Yaşandı! Dönül Dağ Sevenleri Ayaklandı!

0

Sevilen ve merak edilen dizilerden Gönül Dağı 83.bölümü geceye damgasını vurdu ve sürpriz bir gelişme daha yaşandı. İşte şok eden veda detayı ve o sahne…

Cumartesi akşamı reytinglerde üst sıralarda yer alan Berg Gönül’ün yeni bölümü seyirciye kimsenin beklemediği sürpriz sahneler sundu. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu gibi şampiyonların rol aldığı Gönül Dağı dizisinde taşlar oturmaya başladı. Gönül Dağı dizisinde herkesin keyfi yerindeydi ve yaşanan mutlu sahnelerin ardından ekran başındakiler keyif almaya başladı.

Herkes Taner ve Selma Öğretmen arasında sıcak anlar beklerken yapımcılar fazla durmadı ve yavaş yavaş bu ikiliyi bir araya getirmeye başladı. Yani Gönül Dağı dizisinde herkesi mutlu eden sahneler ilerleyen bölümlerde daha da ön plana çıkacak. Peki Gönül Dağı dizisinde herkes bu kadar mutluysa ‘Taner’ davasındaki ayrılık haberinin detayları neler? İşte kafa karıştıran detay…

Gönülberg dizisinde Taner’in yeğeni Erkan bir kıza aşık olur ve okulunda büyük sorunlar yaşanır. Erkan’ın sevdiği kızı mahvetmesi ve aşk hayatına rıza göstermemesi bu ayrılığa neden oldu. Gönül Dağı’nın son bölümünde Erkan son bir adım atarak sevdiği kıza kolyeler ve hediyeler alarak kapısına gitti.

Ancak kızın tepkisi ve “Senin yüzünden bu kasabadan gidiyoruz” açıklaması büyük yıkıma neden oldu. Seyircilerin dikkatinden kaçmayan Erkan, amcası Taner’in gidişiyle sevdiği kızı izledi. Daha önce Taner’e aşık olan Dilek kasabayı terk etmişti ve Taner’in sevdiği kızdan ayrıldığı anlar yeniden ekrana yansımıştı.

Bu ayrılık sahnesini ve Erkan’ın büyük yıkımını gören seyirciler, “Gönül Berg Dizisinde Yeni Bir Taner Vakası” yorumunu yaptı.

TRT 1 ekranlarını kasıp kavuran Gönül Dağı 84. bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir