Adım Farah Dizisinin Oyuncuları ve Konusu Hakkında Detaylar Geldi! Adım Farah Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

0

Çekimleri devam eden iddialı dizisi ve güçlü sezon kadrosuyla adından söz ettiren “Adım Farah” için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan dizinin başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir yer alıyor.

Ayrıca dizinin yardımcı karakterlerinde de oldukça iddialı isimler göreceksiniz. Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizinin ilginç bir geçmişi var.

Oğluyla birlikte ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasadışı bir şekilde yaşam mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir), farkında olmadan bir cinayete tanık olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile hayatlarının kesişmesi hakkındadır.

Yapımcılığını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah”ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor.

Senaryosunu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un kaleme aldığı Benim Adım Farah yakında FOX’ta yayınlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir