Kardeşlerim Dizisinde Sevilen Oyuncu Kalmadı! En Çok Sevilen Oyuncuda Ayrıldı!

0

Cumartesi akşamı fenomen dizi Kardeşlerim 76. bölümü ekranlarda yayınlanırken ekrana gelenleri şoke eden bir olay yaşandı. Peki iddialı diziye kim veda etti? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Her hafta reyting rekorları kıran ve izleyenleri ekrana kilitleyen Kardeşlerim’in yeni bölümü iddialı sahnelerle bir kez daha ATV ekranlarında yerini aldı. Her yeni bölümde gerilimin, gerilimin ve tartışmanın arttığı yegenlerim son bölümde yine nefesler tutuldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi genç ve başarılı isimlerin yer aldığı son bomba haberin detaylarını Kardeşlerim dizisinde araştırdık.

Kardeşlerim dizisinin son bölümlerinde heyecan tırmanırken, bir yandan da son günlerde ortaya çıkan bir haber izleyenleri meşgul etti. Son ayrılık haberleri, kardeşlerimin programında havayı karıştırdı. Peki Kardeşlerim dizisine hangi genç oyuncu veda ediyor? İşte merak edilen sorunun cevabı ve detaylar…

Son olarak Kardeşlerim dizisinde rol alan isimler arasında yer alan başarılı ve genç oyuncu Berk Ali Çatal, iddialara göre birkaç bölüm sonra kadroya veda edecek isim olacak. Kardeşlerim Tolga karakteriyle seyircinin sevgilisi haline gelen yakışıklı oyuncu Berk Ali Çatal, hikayeye veda edip bir dizi daha ile anlaşacak. Perde arkasında deprem etkisi yaratan bu iddianın ardından Berk Ali Çatal’ın hikayeye nasıl ve hangi bölümde veda edeceği büyük merak konusu oldu.

Bilindiği gibi Kardeşlerim dizisindeki Tolga karakterinin ablası Leyla karakteri de 74. bölümde oyuncu kadrosuna veda eden isim olmuştu. Bu iddiaların ardından şu ana kadar Brothers’ın yapımcılarından resmi bir ayrılık açıklaması ve detay gelmedi.

Yegenlerim yeni bölümlerde bir gelişme olursa sizler için araştırıp paylaşacağız.

ATV ekranlarının rakipsiz dizisi Kardeşlerim 77.Bölüm Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir