Gökhan Çıra'nın Annesi Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Bir Selin Ciğerci İfşası..

0

Gökhan Çıra evliliğini sonlandırdıktan hemen sonra neredeyse her gün magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Sürekli ifşa olan Gökhan Çıra’nın birçok kadın ile takıldığına yönelik iddialardı peş peşe gelirken alınan bilgiler neticesinde ortaya atılan yeni bilgiler ise ağızları adeta açık bıraktı. Oğlunun sürekli ifşa olmasını sinirlenen anne Leman Çıra ise gelini Selin Ciğerci hakkında açıklamalarda bulundu.

Leman Çıra’dan Selin Ciğerci Savunması

Oğlunun ifşaları hakkında konuşan anne Leman Çıra, oğlunu sırf ünlü olmak için kullandıklarını dile getiren anne gelini olduğunu dile getirerek Selin sizden daha kadın açıklamasında bulundu. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde birçok defa ifşa edilen Gökhan Çıra’nın en son bir genç kıza mesaj attığına yönelik iddialar ise magazin gündemine bomba gibi düşerken bunların sosyal medya yansımaları ise herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcısı Gökhan Çıra’nın kendine mesaj attığını dile getirerek yaşının küçük olduğunu belirtip Selin Ciğerci’ye gönderme yaparak bu adamı İyi ki de bıraktın mesajını paylaştı. Bu ifşaların ardı arkası kesilmez iken şimdi ise gözler Selin Ciğerci’nin yapacağı açıklamaya çevrildi..

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir