İbrahim Tatlıses Öyle Bir Gönderme Yaptı ki.. Yok Artık Dedirtti.. Ortalık Fena Karıştı

0

Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti’den İstifa ederek gündeme geldi. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Eşref Fakıbaba’nın istifasına İbrahim Tatlıses’ten ise göndermeli mesaj gecikmedi. Ünlü şarkıcı ve sonucu İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak gerçek yüzünü anlatacağım diyerek herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

İbrahim Tatlıses’ten Eşref Fakıbaba’ya Gönderme..

Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçeceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından Şanlıurfa Belediye Başkanı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında imalı sözler sarf etti. ‘Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü anlatacağım’ diyen ünlü sunucu ve şarkıcı İbrahim Tatlıses bu paylaşımı ile adeta olay oldu. Ahmet Eşref Fakıbaba ise alınan bilgiler neticesinde İbrahim Tatlıses tarafından yapılan göndermeye şimdilik sessiz kalsa da Fakıbaba’nın açıklama yapıp yapmayacağı ise merak söz konusu oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir