Gecenin Ucunda Dizisi Final Yapacak Haberleri Ortalığı Karıştırdı! Dizi Başrol Oyuncusu Kenan Doğlu Açıkladı!

0

Kanal yönetmenleri yurt dışında ki satışları iyi olan yapımlara daha yakın davrandığını ve erken finalden kaçındığını dile getirdi, bu durumun önemini de belirledi. Kadi Doğulu yurt dışında görmüş olduğu ilgiye değinerek, Türkiye’deki hayranlarından da destek talep etmişti.

Kenan Doğulu’nun bu destek isteği reytinglere nasıl yansır henüz bilinemiyor. Fakat bilinen bir şey varsa, Gecenin Ucunda dizisi için Star TV’nin de yapımcının da oyuncuların da henüz pes etme gibi bir niyet yok.

Dizinin ekranda kalmaya devam edecek olduğuna dair ikinci bir olay daha gündeme yansıdı. Şimdi de ayrılık üzerinden verilmiş olan bu mesaj aslına bakacak olursak dizinin ekranda kalması için bir ısrar anlamına gelmekte.

Peride Celal’in aynı ismine sahip romanından uyarlanarak Gecenin Ucunda’nın senaristleri değişti. Dizi’nin başından bu zamana senaristler ile yollar ayrılmışken, 3 yeni seneristin işe başladığı duyuruldu. Yapılmış olan değişiklik üzerine dizinin hikayesine yönelik önemli bir kaç dokunuş yapılması beklentileri yer alıyor.

10. Bölümden sonra izleyiciler yeni senaryodaki değişimleri görebilecek aynı zamanda bu durumun Gecenin Ucunda dizisi için erken finalin değil de projeyi ayağa nasıl kaldırılacak olduğu hesabı yapılıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir