Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Apar Topar Ayrıldı!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki beklenmedik ayrılık şok etkisi yarattı. ATV dizisinde öyle olaylar oluyor ki izleyiciler anlam veremiyor. Son dakika gelişmelerini sizlere ileteceğiz. ATV dizisinde yaşananlar bir kez daha şaşırttı. Dizinin reytingleri tam olarak düzelmişken böyle bir ayrılığın olması olumsuz yönde etkileyebilir.

Diziden Kim Ayrıldı?

Dumrul karakterini canlandırmakta olan Hakan Karahan’ın diziden ayrılması şok etkisi yarattı. İzleyiciler, tüm bu yaşananlara anlam veremiyor. Dolayısıyla sevilen yapımla ilgili bizleri nelerin beklediğini aktarmaya devam edeceğiz. Oktay Kaynarca’nın başrolde oynadığı yapım, yine dikkatleri üzerine çekti.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Son Olaylar

“Sabit’in adamları büyük bir transfere hazırlanırken Orhan bu transferi Dumrul’a haber verir. Cezayir, Orhan’a güvenmemekten yanadır. Cezayir, Sabit’in işlerine taş koyar ve Sabit’i kızdırır. Sabit, intikam almak için hain bir yol izler ve Cezayir’i en yakın arkadaşıyla tehdit etmeye, kendisinden alınanları kaba kuvvetle almaya karar verir. Firuze ve Leyla, Cezayir’e net kararlar alarak gider. İkisi de Cezayir’in hem sevgisini ölçmek hem de kendi bağımsızlıklarına bir adım daha yaklaşmak için Cezayir’in önüne boşanma evraklarını koyar.

Sabit, Cezayir’den intikamını alabilecek mi? Firuze ve Leyla, Cezayir’den net bir cevap duyabilecek mi? Suna, babasını affedecek mi?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir