Fox TV Dizileri Tek Tek Finale Gidiyor! Yılbaşı Gelmeden Ekranlara Veda Edecekler!

0

Yılbaşı olmadan final yapması beklenen dizilerle ilgili detaylar paylaşıldı. Fox TV, reytinglerini beğenmediği diziler için yolun sonunu gösterdi. Artık bu üç diziyi izleyemeyeceğiz. Çünkü reytingleri beklentilerin çok altında kaldı. Şimdi ise bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak.

Hangi Diziler Final Yapacak?

Final yapacak dizilerle ilgili güncel bilgiler verildi. Son dakika gelişmeleri doğrultusunda ekranlara veda etmesi beklenen yapımları belirtelim. Darmduman dizisi 24 Aralık 2022 tarihinde final yaparak bitecek. Henüz yeni başlamış olmasına rağmen reytinglerde tutunamadı.

Bir Peri Masalı dizisi ise 27 Aralık 2022’de final yaparak bitecek. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolde oynadığı biliniyordu. Dizinin bitmesi sonrasında artık bambaşka projeler için yer açılacağı düşünülüyor.

Yazı kasıp kavuran ve reyting rekorları kıran Tozluyaka dizisi ise 25 Aralık Pazar günü final yaparak bitecek. Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi isimlerin oynadığı dizide büyük son geldi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir