Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu

0

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi hakkında güncel bilgiler vereceğiz. TRT 1’de yayın hayatına başlayacak olan dizide kimler oynamaktadır? Oyuncu kadrosu ve konusunu aktaracağız. Böylelikle dizi ile ilgili bilinmeyenler de yanıt bulacak.

Dizide Kimler Oynuyor?

Başrolde Tolgahan Sayışman’ın oynadığı zaten belli oluyor. Oyuncunun yanı sıra kendisine eşlik edecek isimler de soruldu. Buna istinaden dizide Tolgahan Sayışman,Melisa Döngel, Timur Acar, Ufuk Özkan, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Gizem Aydın, Başak Danışman, Halil İbrahim Kurum ve Bahadır Yenişehirlioğlu oynamakta. Başarılı kadrosu ile dizinin zaten dikkat çekeceği tahmin edilmekte.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Konusu

TRT 1’de ekrana gelen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi konusu ise belli oldu. Daha önce Barbaroslar dizisinde olduğu gibi Osmanlı’nın Kaptan-ı Derya’sı olan Barbaros Hayreddin’in yaşamı konu edilecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir