Yalnız Kurt Final mi Yapacak? ATV Dizisi İçin Üzücü Karar Açıklandı!

0

Yalnız Kurt dizisi için final kararı verildiği belirtiliyor. Bir süredir yayın hayatına devam eden dizideki son durum nedir? Pek çok kişinin severek takip ettiği dizi, genel olarak oyuncu kadrosu, hikayesi ve reytingleriyle gündemdeydi. Ancak reytingleri zamanla düştü ve artık final yapabilecek konuma geldi.

Yapımcı Şirket Üzücü Haberi Verdi

“Üzülerek belirtmeliyiz ki, sizlerle birlikte çıkmış olduğumuz Yalnız Kurt hikayemizin sonuna geldik. 30 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak 32. bölüm itibariyle projemizi sonlandırma kararı aldık. Bu süreçte emekleriniz işbirliğinize özverili çalışmalarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Yeni anlatacağımız hikayelerde sizlerle yeniden buluşmak üzere…”

Yalnız Kurt Neden Bitiyor?

ATV’de ekrana gelmekte olan Yalnız Kurt’un neden biteceği daha önce de defalarca soruldu. İzlenme oranları düşen dizi, artık daha fazla ekrana gelemeyecek. Bu durum, yapımcı şirket ile birlikte kanalın da dikkatini çekti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir