EYT Tek Formül Olacak! Herkes Bu Sorunun Yanıtını Merak Ediyor!

0

EYT’deki son durum merak edilirken bir yandan çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detaylar ortaya çıktı. Son zamanlardaki EYT düzenlemesine istinaden nasıl bir karar çıkacak merak içerisinde beklenmekte. Dolayısıyla bu gelişmeler ve çok daha fazlası en kısa sürede ortaya çıkabilir.

EYT’te Tek Formül Mümkün mü?

EYT’liler için tek formülün mümkün olup olmayacağı sorusu çok sık gündeme geldi. Bu nedenle paylaşılanlara istinaden formüllerdeki son durum tek tek yanıt bulacak. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman, aldığı duyumlara istinaden önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Tek formül beklentisini sürdürdüğünü belirtti ve “Yani 4447 sayılı kanunun ve 4759 sayılı kanunun ilgili maddelerinin yürürlükten kaldırılacağına yönelik bir çalışmanın daha ön planda olduğu söyleniliyor. Tabii ki sayın bakan burada aralık ayını işaret ediyor sürekli, yılbaşından önce bütçe çalışmaları vesaireler var. E tabii EYT ile ilgili yapılacak planlamada bütçeyle alakalı da çalışmalar önem arz ettiği için aralık ayını bekliyoruz. Ama şu an bir değişiklik olmazsa açıkça şunu söyleyebiliriz, EYT hakkını kazandı diyebiliriz. Yani 23 yıl sonra EYT hakkını kazanacak… Kazanacak gibi 23 yıl içerisinde ama tabii Türkiye’nin en yetkili ağzından bu açıklamanın tamamını duymadan ya da yasa teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmeden bunu net söylemek mümkün değil. Yapılan çalışmalar şu an itibariyle son bu yöne evrildi diyebilirim.” açıklamasında bulundu.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir