Ecem Çalhan'dan Beklenen Açıklama! Oyuncunun Yeni Projesi Belli Oldu mu?

0

Ecem Çalhan, yeni projesi ile gündeme geldi. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki Tozluyaka dizisinden ayrıldıktan sonra hangi dizide oynayacağı merak konusu haline gelmişti. Güncel gelişmelerle birlikte bilinmeyenlere yer verildi. Son zamanlarda ünlü oyuncu hakkında çeşitli detaylara da yer verildi.

Projelerle İlgili Konuştu

Ecem Çalhan, yaptığı açıklamada önemli detaylara yer verdi ve “Tozluyaka dizisinden ayrıldım. Önümde birkaç proje var ve görüşüyoruz. Arasında dijital projeler de var. Mutlu olacağım bir projede olmak istiyorum” ifadesini kullandı. Öte yandan oynayacağı projelerin senaryoları ile ilgili şok eden bir detay paylaştı.

Senaryoya Bakacak!

Oyuncu Çalhan, önemli ifadelere de yer verdi ve “Sahne diziye hizmet ediyorsa oynarım. Sahneye eleştiri geliyorsa önce eleştiriye bakarım alacağımı alırım almayacağım da almam. Tepkilerin canımı sıkacağını sanmıyorum” açıklamasında bulundu. Kendisi ile ilgili bu detay ise büyük dikkat çekti. Sonrasında ünlü ismin hangi projede yer alacağı ile ilgili çeşitli detaylar yanıt bulacak mı göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir