Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde Şok Eden Ayrılık!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden kim ayrıldı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımdaki güncel gelişmeleri aktaracağız. Öte yandan diziden kim ayrıldı? İşte merak edilenlerle birlikte çok daha fazlası açıklanıyor. Sevilen yapımdan ayrılan oyuncu herkesi şaşırtacak.

Erkan Sever Ayrılıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Erkan Sever’in diziden ayrılacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte izleyiciler şok oldu kaldı. Orhan karakterine hayat veren ünlü ismi artık dizide göremeyeceğiz. ATV’deki Ben Bu Cihana Sığmazam’da bizleri başka nele bekliyor yanıt bulacak.

Dizide Kimler Oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) oynamakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir