Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu! Emekliler Bayramda Ne Kadar Alacak?

0

Emekli bayram ikramiyesi 2023 yılında ne kadar olacak belli oldu. Emekliler bayram ikramiye ücretlerini ne kadar olarak alacak ve ikramiyeler ne zaman yatacak işte detaylar…

 

Asgari ücret zammı ve memur ve emekli maaşlarına yapılan zam oranı açıklandıktan sonra vatandaş Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda verilecek ikramiye tutarını araştırmaya başladı. Geçen sene emeklilere iki kez 1100 lira tutarında bayram ikramiyesi verilmiş ve toplamda 2200 TL hesaplara yatmıştı. 2023 yılı emekli ikramiyesinin ne kadar olacağı da merak edildi.

 

Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

 

Bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre 2023 emekli ikramiyelerinin 2000 liraya çıkartılacağı ve yılda toplam 4 bin TL ikramiye verileceği öne sürüldü. Diğer yanda İYİ Parti enflasyon farkları dikkate alındığında ikramiyelerin 3700 liraya denk geldiğini bildirdi. İYİ Parti’nin TBMM’ye sunduğu teklif 3500 lira oldu ve TBMM’ye sunulan teklifin kabul olması halinde emekli ikramiyeleri iki bayram toplam 7 bin TL olacak.

 

Emekli ikramiyelerinin yılda toplam 4 bin ile 7 bin arasında olacağı tartışmalar arasında yer alsa da emekli ikramiyelerine yönelik resmî açıklama geldiğinde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız. Ramazan Bayramının 1. Günü 21 Nisan 2023 tarihine denk geliyor ve ikramiyenin bu tarihten bir hafta önce hesaplara yatması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir