Ekmeğe İkinci Zam Şoku! Şubat Ayında Ekmek Fiyatı Bakın Ne Kadar Olacak?

0

Temel tüketim maddesi ekmeğe ikinci zam şoku geldi. Gıda ürünlerine gelen zamların sonu gelmiyor. Ekmek fiyatı Şubat ayında tekrar güncellenerek artacak. Peki Şubat ayı ekmek fiyatı ne kadar olacak?

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin şubat ayında ekmeğe tekrar zam yapılacağını bildirdi. Mevcutta 5 liraya satılan ekmeğin sadece maliyet fiyatının tüm giderler dahil 4,80 lira olduğuna değinen Erdoğan Çetin ekmek fiyatlarının maliyeti karşılamadığının altını çizdi. Erdoğan Çetin, “Şubat ayı içerisinde ekmek fiyatını konuşacağız. Bizim de tabii ki giderlerimiz var. Ortak bir noktada buluşacağız. Hem esnafımızı hem vatandaşımızı mutlu eden bir kararı ortaya çıkartırız” ifadelerine yer verdi.

Esnaf ve fırıncının zor durumda kaldığından dolayı zam talep ettiğinin altını çizen Erdoğan Çetin, “zor durumda kalındığı için sürekli fiyat artışı talep ediliyor. Bunun sebebi de artan enerji maliyetleri, ham madde maliyetleri” dedi. Şubat ayında ekmek fiyatının 5 liradan 7 liraya çıkacağı da iddialar arsında yer aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir