Demir Kadın Neslican Filmi Vizyona Giriyor! İşte Demir Kadın Neslican Filmi Hakkında Tüm Detaylar!

0

Dram ve biyografik türündeki Demir Kadın Neslican filminin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Naz Çağla Irmak başrolündeki Demir Kadın Neslican filmi hakkında tüm detaylar haberimizde…

 

Uzun yıllar süren kanser tedavisindeyken tüm tedavi sürecindeki kişilere mücadele duygusu aşılayan bunula da kalmayıp hayata umutla bakabilme farkındalığı oluşturan Neslican Tay’ın aramızdan ayrılışının dördüncü yılı… 2019 yılında aramızdan ayrılan Neslican Tay’ın hayatını anlatacak olan Demir Kadın Neslican filminin vizyona girmesine az bir zaman kaldı. Özgür Bakar yönetmenliğinde, Nalan Merter Savaş senaristliğindeki filmin yeni fragmanında Naz Çağla Irmak herkesi duygulandıracak performansıyla dikkat çekti.

Demir Kadın Neslican Filmi Vizyon Tarihi

Serkan Günay, Kerim Altıntaş, Ali Burak Ceylan yapımcılığındaki Demir Kadın Neslican filmi 27 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek.

Demir Kadın Neslican Filmi Oyuncuları

Demir Kadın Neslican filminin oyuncuları arasında: Naz Çağla Irmak, Mesut Akusta, Deniz Uğur, Cansu Fırıncı, Meral Çetinkaya, Nisa Sofiya Aksongur, Sedef Şahin, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir