Elçin Sangu Çöp Adam Dizisiyle Fark Yaratacak! Gümbür Gümbür Geliyor!

0

Elçin Sangu, son zamanlarda bir projesi ile gündemde. Dolayısıyla ünlü isime dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Peki ya kendisini hangi dizide göreceğiz? Oyuncunun Star TV’deki Çöp Adam dizisinde oynayacağı kesinleşti. Öte yandan partneri de belli oldu. Güzel ismin uzun zaman sonra ekranlarda oynayacak olması sevenlerini heyecanlandırdı.

Oyuncudan Büyük Adım!

Elçin Sangu, atacağı adımla birlikte farkını ortaya koyacak. Öte yandan kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Oyuncu ile ilgili bilinmeyenler bir süre sonra yanıt bulacaktır. Şimdilik Peri karakterine hayat verdiğini bilmekteyiz. Kendisini bankacı olarak ekranlarda göreceğiz. Dolayısıyla bu gelişmenin hemen ardından bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Partneri Belli Oldu

Güzel oyuncunun dizideki partneri Engin Altan Düzyatan olacak. Bu gelişme sonrasında bizleri başka nelerin beklediğini de açıklayacağız. Bu noktada büyük gelişme sürüyor. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan güzel oyuncu, dikkatleri yine üzerine çekecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir