Yasemin Allen'den Gelecek Yeni Proje Haberi Çok Konuşulacak!

0

İzleyicilerin yakından takip etmekte olduğu Yasemin Allen, yaptığı açıklama ile gündemde. Başarılı oyuncuya dair bilinmeyenlere yer verildi. Öte yandan oyuncudan gelen açıklama sonrasında çeşitli ifadeler de yanıt bulacağa benziyor. Ünlü isim hangi dizi ile karşımıza çıkacak?

Yeni Projeler İçin Heyecanlandı!

Oyuncudan gelen açıklamada “Şimdi bir tatil yapacağım, sonra ulusal kanala bir şey yapacağız. Şimdilik anlaşma aşamasındayız. O da güzel bir sürpriz olacak yeni döneme” ifadesine yer verildi. Öte yandan “Ne kadar bilirsen iyi hissediyorsun, yürüyüşün değişiyor, kendine güvenin değişiyor. Sokakta neyle karşılaşacağın belli olmuyor. Birde bir savunma, birilerini dövmek için bir şey öğrenmiyorsun. Ne olur ne olmaz”  açıklaması da büyük ses getirdi.

Polis Karakterini Canlandıracak

Öte yandan güzel oyuncu Yasemin Allen’in yeni projesinde bir kadın polis karakterini canlandıracağı belirtildi. Bununla birlikte hangi gelişmeler yanıt bulacak zamanla göreceğiz. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildiği bilgisini iletelim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir