Baba Dizisinin SOn Bölümünde Yaşanalar Ağızları Açık Bıraktı! Selahattin'in Kadir ve Firuze'yi Yakalama İhtimalleri Doğdu!

0

Baba dizisi yeni bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bu detayla birlikte çeşitli ifadeler de yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapım başta olmak üzere bazı açıklamalarda bulunuldu. Selahattin’in Kadir ve Firuze’yi yakalayıp yakalamayacağı merak ediliyor. Gelinen noktada izleyiciler cevapları alacaktır.

Son Bölümde Neler Yaşanıyor?

Baba dizisinin son bölümünde neler yaşandı merak edildi. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolde oynadığı dizideki son detaylar aktarılacak. Diziye ilişkin paylaşılan Show TV resmi internet sitesi detayında aşağıdaki ifadelere yer verildi:

“Bir yandan babasının günahını sırtlanmak zorunda kalan Kadir, diğer yandan Emin’i sağlığına kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber eder. Selahattin’in oyununu çözen Kadir gizlice tesisi çalıştırınca bir kez daha hedef haline gelir.

Çöpköy’ü satın almak için harekete geçen İlhan beklemediği bir cevapla karşılaşır. Arka arkaya aldığı kötü haberler yüzünden kontrolü kaybeden İlhan, büyük bir hata yapar. Kadir, babasını kurtarmak için riskli bir hamle yapar. Gizemli bir düşman, Kadir’le İlhan’ı köşeye sıkıştırırken, iyice yakınlaşan Kadir ve Firuze tehlikeli bir oyun oynar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir