Ekranlardaki Dizilerine Tek Tek Final Yapmasının Perde Arkasını Açıkladılar!

0

Türk dizi piyasasında son zamanlarda çok fazla proje hazırlanıyor. Bunlardan bazıları güzel reytingler alarak izleyicilerin beğenisine maruz kalıyor. Bazıları ise TV ekran hayatını tamamlayarak bir başarısızlık dizisi olarak mezarlığa gidiyor.

Peki Dizilerdeki Başarısızlığın Sebebi Ne?

Peki dizilerdeki bu başarısızlığın sebebi ne ? Bazen hikaye iyi oluyor, çekim kalitesi yüksek ve iyi oyunculara sahip kadrolarla yapılan diziler bile kısa zamanda yayın hayatını bitiriyor.

Öykü Çelik Bu Durumu Şu Şekilde Açıkladı!

Öykü Çelik, bu konudaki mantığını şöyle ifade etti: “Ben uzun zaman boyunca yanlış kasttan dizilerin bittiğini düşünüyorum. Bur yerde hatalar yapılıyor. Ya partnerler arasında uyum olmuyor. Ya da o karakter oraya gerçekten olmuyor. Ben yanlış castlar yüzünden birçok projenin bittiğini düşünüyorum.”

Son Zamanlarda Yapım Ekipleri Titiz!

Öykü Çelik, yapım ekiplerinin bir dönem böyle büyük hatalar yaptıklarını ama son dönemde oyuncu seçimi konusunda ekipleri çok daha titiz davrandıklarını da ifade etti. Ünlü oyuncu Öykü Çelik yapım ekiplerinin bir dönem çok büyük hatalar yaptıklarını son dönemlerde oyuncu seçimi konusunda ekipleri çok daha dikkatli seçtikleri ifadesinde bulundu.

Yapım Ekiplerinin Hataları!

Oyuncu, sosyal medyada çok fanı olanların başrole seçilmesi ve onlardan başarı beklenmesinin doğru olmadığını düşünüyor. Az takipcili oyuncuları ekranda deli gibi izleyen büyük bir insanlar olduğunu da söyleyen Öykü Çelik, hikayelerdeki karakterlerin doğru oyuncu seçimleri ile başarıya ulaşabileceğini söyledi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir