Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Hayatını Kaybetti! Artık Dizide Yer Almayacak!

0

15 Aralık perşembe akşamı izleyicilerle olacağı dizi heyecanlı sahneleriyle izleyicileri derinden etkiledi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından televizyonlara uyarlanan Camdaki Kız’ın son bölümünde , dizide ‘Cana’ karakterini canlandıran Hande Ataizi vefat ederek diziye hoşçakal dedi.

Cana Hayatını Kaybetti!

Sedat’ın çocuğuna hamile olan  Cana, maruz kaldığı trafik kazası sonucu hayatına son verildi. Cana’nın ölümü Koroğlu ailesinde şok etkisi uyguladı.

Hande Ataizi Camdaki Kız Dizisinde Rol Almaya Son Verdi!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla karakterine ve dizi ekibine veda etti. Küçük bir hayranıyla poz veren oyuncu, “Beni gerçekten seven ve dizi boyunca beni ziyarete gelen küçük bir hayrana veda etmek istedim. 61 bölümde sizlere güzel vakit geçirtebildiysem ve arkadaş edinebildiysem ne mutlu bana. Bugüne kadar bana destek olan tüm oyuncu arkadaşlarıma, ekibime ve OG Medya’ya teşekkür etmek istiyorum. Sizleri bundan sonra tekrar güzel işlerde görmek dileğiyle.”

Hande Ataizi Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor.

Hande Ataizi eski bir manken ve dizi oyuncusu olarak uzun süredir herhangi bir programda veya dizide yer oynamıyordu. Camdaki kız dizisinde Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi Sedat’ın sevgilisi olarak ön plana çıktı. Reytingleri oldukça yüksek seyreden camdaki kız dizisinin cana karakterini oynayan Hande Ataizi bölüm başına 35 bin lira ücret alıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir