Gecenin Ucunda Dizisinden Sonra Kadir Doğulu Nerede Yer Alacağını Açıkladı!

0

Huysuz Virjin  adındaki film  Seyfi Dursunoğlu’nun hayat hikayesi anlatılacak. Kadir Doğulu, Türk izleyicisinin dikkatini çekecek projeler yapılır ise sinema salonlarında o kadar çok izleyici ilgisi çekti. Bu konuda Bergen filminden bahseden Doğulu, ayrıyeten Çakallarla Dans 6 isimli filmin de çok güzel bir başlanıç ile başladığını belirtti . Doğulu şu anlarda Neslihan Atagül ile birlikte Gecenin Ucunda Dizisi ile başrolde.

Star TV Ekranlarında Olacak Olan Dizi!

Star TV de yayınlanacak olan diziler hikayesi etkileyici olsa da reytingler hiç de beklendiği gibi değil. Diziye yönelik bazı değişimler uygulansa reytinglerin artacağını düşünen Kadir Doğulu Gecenin Ucunda dizisinin sezon sonu gelene kadar devam edeceğini düşünüyor. Kadir Doğulu Gecenin Ucunda dizisindeki başroller sorumluluğu ile devam ederken aynı anda da projenin yapım ortağı. Dizinin özellikle yurt dışında da izlenmesi satılması açısından güzel satışlar olduğu için Kadir Doğulu’nun başarılarından.

Kadir Doğulu Şu Şekilde Konuştu!

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda için zor bir dönemde bulunduğu sırada sinema sektöründe Huysuz Virjin karakterinin yaratıcısı olan Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan film için de şöyle konuştu:

“Çok gurur duyuyorum. Huysuz Virjin, rahmetli Seyfi Dursunoğlu başarı hikayesidir. Özel hayatını çok basit, çok saklı, üstü kapalı yaşıyor olmasıyla alakalıydı. Oradaki çalkantıları, acıları, üzüntüleri, aile yaşantısı, orada onu o kadar güçlendirmiş ki Huysuz Virjin olarak Türk halkının bütün bireylerinin gönlüne taht kurabilmiş. Böyle bir beyefendinin hayatını perdeye aktarabilme fırsatına eriştiğim için inanılmaz gurur duyuyorum. Umarım layığı ile sonuna kadar götürebiliriz.” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir