Ekranlara Geri Dönen Arda Kural Günden Güne Eriyor! Arda Kural Hasta mı?

0

Ne yazık ki, Kızım Büyüdü, Koçum Benim, Benim Emir Komutanım dizisinin yakışıklı oyuncusu Arda Kural ile ilgili yeni iddia sosyal medyada gündem oldu. Ekranlara geri dönen Arda Kural’ın şimdi de bu yapım için anlaştığı iddia edildi.

“Yerli Leonardo DiCaprio” olarak bilinen oyuncu Arda Kural, gün geçtikçe soluyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı “Model 2023 Arda Kural” olarak etiketlenen Kural’a yorum yağdı.

Rol aldığı diziyle büyük bir çıkış yakalayan ve “Yerli Leonardo DiCaprio” olarak tanınan Arda Kural, yaptığı değişikliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kariyerine ilk olarak Kral TV’de VJ olarak başlayan Arda Kural, ardından 2000’li yılların başında ekranları kasıp kavuran gençlik dizisi Oh, My Girl Grown’da rol aldı ve Komutanım Komutanlığı ile izleyiciden sıyrıldı. 2005-2008 yılları arasında Arda Kural bir dönem psikolojik direktörlük yaptı ve zorluklar yaşadı. Ekranlardan ayrılan ve psikoz teşhisi konulan ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı yakışıklı oyuncu, son halini Instagram hesabından ‘2023 Model Arda Kural’ notuyla takipçileriyle paylaştı.

Oyuncunun son haline sosyal medyadan yorumlar yağdı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir