A101’de Çay Makinesi, Tost Makinesi, Gözleme ve Balık Tavası, Şarjlı Saç Kesme Makinesi, Deterjan Hazneli Sprey Mop İndirimde!

0

A101 market raflarına bu Perşembe günü gelecek olan A101 İndirimli Ürünlerin hangi ürünlerden oluştuğu belli oldu. A101 26 Ocak 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu sayfalarında tanıtımı yapılan en yeni A101 Aktüel Ürünler şimdiden müşterilerin alışveriş listelerinde yer aldı. Satışa çıkmasına çok az kalan ürünlerin bulunduğu A101 İndirimli Ürünler Kataloğu haberimizde…

A101 yeni ürünlerinin raflara gelmesine son 3 gün kaldı. A101 Aktüel Kataloğu sayfalarında tanıtılan ürünler; çay makinesi, tost makinesi, gözleme ve balık tavası, şarjlı saç kesme makinesi, deterjan hazneli sprey mop, elektrikli moped, TV koltuğu, L koltuk, yataklı sandıklı 3’lü kanepe, konsol, mini mutfak, dolap çeşitleri, duvar şarjı, koltuk örtüsü, battaniye, yoğurt, pizza, tereyağı, çiçek balı, helva, tencere, tava, düdüklü tencere, kupa, saklama kabı, baharat ve erzak küreği, borcam tepsi, cam matara, beslenme kabı çeşitleri, hazneli rende, katlanır ürünler, kurulama bezi, kazak, çorap, overlok makinesi, doğrayıcı, sıvı sabun çeşitleri, el, yüz ve vücut kremi çeşitleri, valiz çeşitleri, şemsiye çeşitleri vb. olarak tanıtıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir