Ebru Şancı, Selin Ciğerci ile Arasındaki Konuşmasını İfşa Etti! Gökhan Çıra Baba mı Oluyor?

0

Yıllar önce cinsiyet değiştirme operasyonuyla kadın olan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile iki kez evlendi ve boşandı. Gökhan Çıra’nın dün baba olmak üzere olduğunu açıklamasının ardından Selin Ciğerci’den şoke eden bir açıklama geldi.

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, kızının fotoğrafını paylaşınca şok oldu. Yorumculardan Ebru Şancı, Selin Ciğerci ile yaptığı konuşmayı ortaya çıkardı. Şancı, “Dün Selin Ciğerci ile görüştüm. Bebek, Gökhan ile evlat edindiğimiz bebek…”

Selin Ciğerci’den iki kez evlenen ve boşanan Gökhan Çıra, dün sosyal medya hesabından bebekli fotoğrafını paylaşarak baba olduğunu duyurdu. Evlilikleri boyunca her fırsatta çocuk sahibi olmak istediklerini dile getiren Çıra, bebeklerinin adını da açıkladı.

Evlenirlerse bebeklerinin adını “Saadet Serenay” koyacaklarını söyleyen çifte, “Saadet Serenay Çıra” adı verildi. Bebekle fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Çıra, “Benim küçük dünyama hoşgeldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var.”

SELİN CİĞERCİ “PES” DEDİ AMA…

Selin Ciğerci ise Çıra’nın paylaşımlarının ardından Instagram hesabından “Pes” paylaşımıyla yanıt verdi.

Ancak Söylemezsem dizisinin yeni sunucularından Ebru Şancı, Ciğerci ile yaptığı telefon görüşmesini duyurdu. Şancı yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Dün Selin’le konuştum. Tabiki çocuğu birlikte evlat edinmeye karar verdik dedi. Bu çocuk. ‘Birlikte gittik çocuğa ben bakarım evde bende kalacak’ dedi. “

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir