Show TV 13.Bölüm Dayanan Dizinin Fişini Çekti! Dizi Erken Final Yaptı!

0

Show TV’den herkesi şoke eden son karar geldi. Yeni dizi reyting yarışına uzun süre dayanamadı. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Show TV’nin son dizisi beyaz perdeye veda ediyor.

Beyaz perde serüvenine geçen ay başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi isimler yer alıyor. Show TV, internet sitesinde bu Pazartesi için son bölüm olduğunu söyleyerek nihai kararını doğruladı.

Son tercih MİT’in kahramanlık hikayelerinin anlatıldığı Sipahi dizisinde kaldı. Kanalla 13 bölümlük anlaşma yapan CNP Film, projeyi daha fazla sürdürmeme kararı aldı.

Söz konusu son mesaj ekibe bir mesajla duyuruldu.

“Maalesef artan maliyetler nedeniyle 8. bölüme kadar nihai karar verilmedi. Hepiniz bu işte harika bir iş çıkarıyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim. Diğer projelerimizde görüşmek üzere…”

SİPAHİ NE ZAMAN BİTECEK?

Buna göre Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Sipahi dizisi 8. bölümde final yapıyor ve ekran macerası sona eriyor. Önümüzdeki Pazartesi (30 Ocak 2023) ekranda son kez görülecek.

SİPAHI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği “yönetici” yapılanma, Türkiye için açık bir tehdit haline geldi. Türkiye’de kaos yaratacak, insanları korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör saldırıları yaşanıyor.

Türkiye ekonomisi çeşitli sınavlardan geçiyor ve ülkenin en savunmasız noktaları metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri aracılığıyla siber saldırılara maruz kalıyor. Bu karmaşık ve karmaşık düşman; Ayrıca ülke içindeki çeşitli grupları aktif olarak kullanır. Milli İstihbarat Teşkilatının sipahileri bu tehlikeyi fark eder ve hızlı tepki verir.

SİPAHI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez gibi isimler yer alıyor.

 

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir