Merve Taşkın Müstehcen Fotoğrafları Yüzünden Yargılanıyordu! Mahkemede Giydiği Kıyafet ise Herkesi Kızdırdı!

0

Müstehcen fotoğrafları yayımlamaktan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılan Merve Taşkın beraat etti. Sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Taşkın, duruşmaya yine oldukça iddialı bir kıyafetle geldi.

Müstehcen giyiminden yargılanan fenomen Merve Taşkın hakkında karar verildi. İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ikinci duruşması görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Merve Taşkın’ın avukatları Merve Taşkın, Feyza Altun ve Emrah Karatay katıldı. Taşkın, duruşmaya geldiği kıyafetle dikkat çekti.

Duruşmaya sandığı yarı açık gelen Taşkın, beraatini istedi. Avukatı Feyza Altun, polis yazılarına göre söz konusu internet sitesinin bulunamadığını belirterek, “Duruşmada sitenin kime ait olduğu tespit edilemedi.

CUMHURİYET SAVCISI SATIN ALMAK İSTEDİ

Duruşma savcısı davaya ilişkin yaptığı açıklamada, sanık Taşkın hakkında müstehcen resimlerini sosyal medya sitesi Instagram’da ve yurt dışında yerleşik bir internet sitesinde yayınlayarak müstehcenlik suçunu işlediği iddiasıyla dava açıldığını belirtti. Bilirkişi görüşü, belirli bir bilimsel ve sanatsal değeri olmayan ve yalnızca cinsel istek ve dürtüleri sömürerek belirli bir çıkar elde etmeyi amaçlayan ürünlerin müstehcen kabul edilebileceğini, sanıkların tamamen görülebileceği fotoğraf ve videoların bulunmadığını belirtiyor. dosyaya yansıyan görüntülerde çıplak, görüntülerin müstehcen nitelikte olmaması ve suç unsurlarının görülmemesi. Beraat talep edildi.

Sanık ve avukatları açıklamayı kabul etti. Mahkeme, “müstehcenlik” şikayetine rağmen, iddia edilen suçun unsurları oluşmadığı için Merve Taşkın’ın beraatine karar verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir