Asgari Ücretlilere Sevindiren Haber! Bu Uygulamayla Asgari Ücret 9 Bin 500 TL Olacak!

0

Asgari ücretle çalışan vatandaşlara sevindiren haber geldi. Asgari ücretlilere devlet tarafından yapılacak olan destekle maaşlara 1000 lira daha eklenmiş olacak.

 

2023 yılı asgari ücrete yapılan zam oranı açıklanmış ve milyonların merakla beklediği yeni asgari ücret maaşı rakamının 8 bin 550 TL olduğu açıklanmıştı. Asgari ücret rakamı herkesin yüzünü güldürse de bu mutluluk kısa sürmüş ve fırsatçıların her şeye zam yapması vatandaşı ayağa kaldırmıştı. Yeni gelen habere göre devlet asgari ücretliye doğalgaz desteği verecek ve böylelikle maaşlara ek 1000 TL daha doğalgaz desteği eklenecek. Çalışanlara verilen ısınma desteği asgari ücretliyi kış aylarında rahatlatmış olacak. Devletin verdiği doğalgaz desteği müjdesi sayesinde özel şirketler 30 Haziran 2023 tarihine kadar çalışanlara ısınma desteği sağlayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir