Cüneyt Arkın'ın Vasiyeti Açıklanınca Aile Arasında Kavga Çıktı! Kızının İtirazı Miras Kavgasına Neden Oldu!

0

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın’ın ölümünün ardından usta oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı. Arkın’ın vasiyeti üzerine aile arasında miras mücadelesi başlamıştır. Arkın’ın Güler Mocan’dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır vasiyete itiraz etti. İşte Cüneyt Arkın’ın ölümü sonrası yaşananlar…

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu Cüneyt Arkın’ın ailesi miras yüzünden gerginleşti. Cüneyt Arkın’ın el yazısıyla yazdığı vasiyet, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nde aileye açıklandı.

Güler Mocan’la 4 yıldır evli olan Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz, içine kapanık büyümüş, hatta Cüneyt Arkın tarafından sır olarak saklanmıştı. Cüneyt Arkın’ın birçok kişinin bilmediği kızı Filiz Live 1966 doğumludur. Annesi Güler Mocan ile babası Cüneyt Arkın’ın 1968 yılında boşandıktan sonra babasıyla bir daha görüşmedi. Filiz Live, yıllar sonra 11 yaşındaki kızı Defne’nin “Dedemle tanışmak istiyorum” demesiyle gündeme geldi. Kızıyla hiç tanışmayan Cüneyt Arkın’a kızı Filiz Yaşam ve torunu sorulduğunda, “Onları tanımıyorum” yanıtını verdi. İşte Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Yaşam’ın çocukları ve tanıdığımız diğer ünlü isimler sizler için derledik…

Cüneyt Arkın’ın vasiyetinde Beşiktaş Levent’teki mülk eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır arasında paylaştırıldı.

Arkın, Levent’teki gayrimenkulünü eşi ve iki oğluna vasiyet edince, ilk eşinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır vasiyetine karşı çıktı.

BABASIYLA GÖRÜŞMEDİ

Güler Mocan’la 4 yıldır evli olan Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz, içine kapanık büyümüş, hatta Cüneyt Arkın tarafından sır olarak saklanmıştı. Birçok kişinin bilmediği Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Yaşam, Güler Mocan ile babası Cüneyt Arkın’ın 1968 yılında boşandıktan sonra babasıyla bir daha hiç görüşmedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir