Cennetin Çocukları Dizisinin Adı Değişti! Yürek Çıkmazı Oyuncuları Güncel!

0

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlaması beklenen Cennetin Çocukları dizisiyle ilgili kritik bir değişiklik yapıldı. Bu gelişmeden sonra bizleri neler bekliyor? Sevilen yapım için hazırlıklar tam gaz devam etmekte. Oyuncu kadrosu da geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Dizinin yayınlanmasına az bir zaman kala dizinin adının ne olacağına ilişkin bazı ifadelere yer verildi. Bununla beraber bizleri nelerin beklediği ise yanıt bulacak.

Dizinin Adı Ne Oldu?

Cennetin Çocukları dizisinin adı artık Yürek Çıkmazı olacak. Dolayısıyla bu dizinin nasıl bir etki yaratacağı büyük ses getirecek. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Peki ya güncel detaylarla birlikte ekranlara gelecek dizide kimler oynuyor? Oyuncu kadrosundaki isimler oldukça büyük ses getirecek.

Yürek Çıkmazı Oyuncuları

Yürek Çıkmazı dizisinde oynaması beklenen oyuncularla ilgili bilgiler verildi. Dizide Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersöz, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Alp Akar, Özlem Ulukan ve Güler Ökten oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir